2013. március 29., péntek

Simon Sinek Kezdj a Miérttel - részlet 5.



"Az Arany Kör egy alternatív nézőpont a létező feltételezések mellé arra vonatkozóan, hogy egyes vezetők és szervezetek miért értek el oly aránytalanul nagy mértékű befolyást. Tiszta képet ad azzal kapcsolatban, hogy az Apple hogyan képes újítani oly sok különböző iparágban és soha nem veszíti el az erre való képességét. Megmagyarázza, hogy az emberek miért tetováltatnak Harley-Davidson logókat a testükre.
Egy tisztább megértéssel szolgál nem csak arról, hogy a Southwest Airlines hogyan tudta a legjövedelmezőbb légitársaságot  létrehozni a történelem során, de hogy miért is működtek azok a dolgok, amiket tett. 

Megvilágítja azt is, hogy az emberek miért követték Dr. Martin Luther King Jr.-t egy olyan mozgalomban, ami egy egész nemzetet megváltoztatott és miért fogadtuk el John F. Kennedy kihívását, hogy embert küldjünk a Holdra még azután is, hogy meghalt.
Az Arany Kör megmutatja, hogy ezek a vezetők hogyan voltak képesek cselekvésre ösztönözni ahelyett, hogy manipuláltak volna embereket a cselekvésre."


A könyv megrendelhető az alábbi linken:

                                                                   üzletikönyvek.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése